Óriásplakát (OP)

Láttasd magad nagyban

Az óriásplakát az egyik leghatékonyabb közterületi hirdetési felület, hiszen nagy mérete figyelemfelkeltő, ezért távolról is jól látható az autósok, tömegközlekedési eszközökön utazók, vagy akár a gyalogosok számára. A táblák a városokból ki- és bevezető szakaszokon, valamint a forgalmas csomópontokban helyezkednek el.

Már egyetlen jó helyen lévő plakáttal is több tízezer közlekedő figyelmét keltheted fel.

Óriásplakát kampányod akkor lesz eredményes, ha a város több pontján helyezünk el hirdetést, hogy minél szélesebb közönséget érhess el üzeneteddel. A felületek 1 hónapos hirdetési díja egy jellemzően kis méretű újsághirdetés árával egyezik meg, így mindenki számára elérhető.

Óriásplakát

Óriásplakát know-how

Óriásplakát

Mire jó?

Termékek és szolgáltatások bevezetése, hirdetése, imázsépítés, rendezvények népszerűsítése.

Óriásplakát

Meddig legyen kint?

Kampány esetén a leghatásosabb, ha legalább 2-3 hónapig tud „dolgozni” egy felület. Ha egy adott helyszínen útbaigazítási szándékkal, vagy imázs építő célzattal használsz óriásplakátot, akkor a hosszú távú a bérlet a legmegfelelőbb.

Óriásplakát

Mikor kezdhetek?

A hirdetési időszakok minden hónap 1-jével, vagy 16-ával indíthatók.

Óriásplakát

Milyen grafikára van szükség?

A kevesebb több... hiszen csak néhány másodperced van felkelteni plakátoddal a rohanó autósok vagy buszon utazók figyelmét.

Nincs még hirdetési kreatívod? Mi szívesen tervezünk Neked! Grafikusaink pontosan tudják a megfelelő arányokat az óriásplakát hirdetés elkészítéséhez, hogy a lehető legjobban működjön kreatívod üzenete.

Ha már van kész grafikád, ellenőrizd itt:

Ajánlatkéréshez válassz felületet!

Elérhető óriásplakát felületeink Székesfehérváron:

terkep