Citylight plakát (CLP)

Éjjel nappal dolgozik

A citylight felületekkel elsősorban a belvárosi gyalogos forgalmat és a dugóban araszoló autósokat tudod hatékonyan elérni. Citylight felületeink nagy része megvilágított, így a plakátok a nap minden percében dolgoznak, éjszaka is jól láthatók.

Speciális elhelyezése folytán olyan helyen is meg tudod szólítani vevőidet, ahol más reklámhordozóval nem. A leginkább buszmegállókban és a város forgalmas pontjain elhelyezett plakátokon akár hosszabb üzenetet (pl.: akciókat, termék bemutató, rendezvény meghívó) is eljuttathatsz célcsoportodhoz.

A citylight kampányok eredményessége érdekében egy városban legalább 6-8 db plakátot érdemes kihelyezni.

Óriásplakát-citylight

City light plakát know-how

Citylight

Mire jó?

Termékek és szolgáltatások bevezetése, rendezvények hirdetése, közeli üzletek és boltok népszerűsítése.

Citylight

Meddig legyen kint?

Javasolt minimális időtartam: 1-2 hónap. Ha útbaigazító, vagy imázsépítő célzattal használod a felületet, akkor a hosszú távú a bérlet a legmegfelelőbb.

Citylight

Mikor kezdhetek?

Hirdetési időszakok minden hónap 1-jével, vagy 16-ával indíthatók.

Citylight

Milyen grafikára van szükség?

A buszban várakozóknak több ideje van olvasgatni, az autósoknak kevesebb. Ahhoz, hogy a hirdetés fő mondanivalója ne vesszen el, meg kell találni az arany középutat.

Nincs még hirdetési kreatívod? Mi szívesen tervezünk Neked! Grafikusaink pontosan tudják a megfelelő arányokat a citylight hirdetés elkészítéséhez, hogy a lehető legjobban működjön kreatívod üzenete.

Ha már van kész grafikád, ellenőrizd itt:

Ajánlatkéréshez válassz felületet!

Elérhető citylight felületeink Székesfehérváron

terkep